- BB-Jessica utnytter Robin

Skandalemakeren Jessica Lindgrens venninne mener Jessica utnytter Robin i BB-huset.

28.04.06 13:52

(SIDE2): Den blonde 21-åringen er den av deltagerne som har skapt flest overskrifter i sin tid i huset. Og bestevenninnen som også heter Jessica, forteller at oppførselen inne i huset er typisk for henne å være.

- Ja. Det stemmer nøyaktig med slik hun er i virkeligheten. Når vi bodde sammen kunne vi løpe rundt nakne hjemme akkurat som hun gjør i huset. Hun er seg selv 150 prosent, sier Jessica Nyström til Expressen.

Tre sexpartnere, to graviditietstester og en forlovelse er noe av det Jessica har rukket mens hun har vært i huset. Men venninne-Jessica er ikke særlig begeistret for forlovelsen med Robin Persson.

- Jeg er ikke særlig glad for det bryllupet. Visst er hun impulsiv i kjærlighetslivet også, men jeg tror det bare er taktikk fra hennes side. Jeg tror hun utnytter Robin. Hun liker han, men det det er ikke kjærlighet. Det ser jeg på henne. Jeg er ikke akkurat sjokket over bryllupsplanene, men det er det jeg minst hadde forventet meg. Men det er nok bare et spill hun spiller for å være med så lenge som mulig.

Les også:
Pia Haraldsens kjendistriks
- BB-deltakerne er psykisk syke
Pikekyss i BB-huset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.