RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beckham tatt på fersken

Sist oppdatert:
Fotografen som ventet på Real Madrid-stjernene utenfor treningsanlegget, sperret opp øynene da han oppdaget David Beckham. For Beckham var ikke alene.

(SIDE2): Trebarnsfaren ble tatt bilde av etter en Real Madrid-trening. Fotografen var der for å fotografere andre spillere, men hevder han var vitne til at David Beckham parkerte ved en rød Ford Fiesta på parkeringsplassen utenfor anlegget der laget trener.

Han signaliserte med billysene tre ganger før han stoppet. Han snakket med kvinnen i bilen i fem minutter, og så kysset de, påstår fotografen, ifølge Ekspressen.

– De pratet helt naturlig og det virket fortrolig. Så bøyde kvinnen seg inn gjennom vinduet og kysset han. De kysset i 15 til 20 sekunder på munnen. Beckhams kone hadde ikke blitt fornøyd, sier fotografen til News of the World.

Dagen etterpå traff paret hverandre igjen. Akkurat som dagen i forveien snakket kvinnen i mobiltelefonen noen minutter før David Beckham ankom.

Også denne gangen blinket han med lysene.

Kvinnens identitet er ukjent, men det oppgis at hun ligner både Victoria Beckham og Rebecca Loos, assistenten som påstod at hun hadde hatt en affære med sin arbeidsgiver.

Victoria er for tiden i USA for å gjøre reklame for sine nye VB Rock Republic jeans.

Husker ikke
– Min første tanke var at kvinnen var så vakker, sier fotografen. Hun var som Victoria Beckham, men vakrere. Ikke så mager, litt mer kjøtt på bena.

Ved det andre tilfellet hadde kvinnen en akreditering til Real Madrids treningsanlegg.

Snakket med ham
Victoria Beckham kjenner til de siste ryktene.

– Hun har snakket med David om bildene, sier en talsmann for Victoria Beckham.

Det finns mange entusiastiske fans rundt treningsanlegget og et kyss er helt normalt i Spania.

– David husker ikke at han har truffet denne kvinnen to ganger, sier talsmannen til News of the World.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere