*Nettavisen* Nyheter.

- Bedre rollemodell enn Miley

Foto: (Stella Pictures)

Peaches Geldof er kjent for sitt ville partyliv og har kroppen full av tatoveringer, men mener likevel at hun slår Miley.

05.06.09 16:32

(BIIPMAG): Rockedatteren Peaches mener at unge jenter vil ha mer utbytte av å se hennes feil enn å idolisere stjerner som Miley Cyrus.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Stella Pictures)

- Bedre rollemodell
Peaches, som er datteren til rockeren Bob Geldof og avdøde Paula Yates, mener Disney-stjernens berømthet er kunstig:

- Kanskje jeg er en bedre rollemodell enn folk som Miley Cyrus. Slike jenter har blitt oppdratt som rollemodeller og de er egentlig bare jenter som har blitt skipet fra sted til sted, blitt medietrente, blitt fortalt hva de skal gjøre og bare er glansbilder av folk - folk som ikke engang er virkelige, sier Peaches ifølge contactmusic.

- Mer voksen
20-åringen har i løpet av ett år klart å bli en av de mest omtalte unge jentene i England og mener at hun har vokst på oppmerksomheten:

- Jeg har gjort feil. Nå har jeg kommet meg forbi det og jeg har virkelig forbedret meg. Jeg vokste opp i rampelyset og det er på en måte vanskelig, men jeg ble født inn i det. Det pleide å være noe jeg hadde mye morsomt med, det var vilt. Nå er jeg som en voksen kvinne, sier hun.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.