RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Behandler Lindsay og Britney elendig

Sinead O'Connor er sjokkert over medias behandling av de unge Hollywoodstjernene.

(SIDE2): Den irske sangerinnen synes måten media behandler unge kjendiser med problemer, som Paris Hilton, Lindsay Lohan og Britney Spears, er forferdelig. Hun føler med dem for hva de går igjennom, melder Ireland Online.

Synes synd på dem
I et år som ikke er mer enn halvveis har vi allerede sett både Lindsay og Britney sjekke inn på rehab opptil flere ganger, og Paris Hilton som har sittet i fengsel. Sinead, som hadde en stor hit med «Nothing Compares 2 U», havnet selv i tabloidenes søkelys da hun rev et bilde av pave John Paul II mens hun var gjest på TV-showet Saturday Night Live i 1992. Nå forteller hun at hun synes synd på de unge stjernen som sliter med kjendisstatusen de har fått.

- Fryktelig behandling
- Jeg får egentlig litt morsfølelse for dem. Jeg synes det er forferdelig hvordan de unge jentene blir behandlet av media. Jeg synes det er grusomt, spesielt angående Britney Spears, sier Sinead.

- Jeg har fulgt med på saken rundt Paris Hilton i det siste, nå som hun ble sendt i fengsel, og jeg synes det er fryktelig å se hvordan folk behandler henne. De ler av henne og spøker med det. Greit nok at Paris kun er kjent for å være kjent, men det gir ingen rett til å misbruke og latterliggjøre henne, tordner iren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere