*Nettavisen* Nyheter.

- Bergen er fantastisk!

Foto: Asle Bentzen

80-tallshelten Limahl kastet glans over TV 2s høstslipp i dag, og var imponert over byen og været. Men at han hadde vært her før, husket han ikke.

17.08.06 15:38

- Har jeg vært her tidligere? Hm, det husker jeg ikke, men det kan godt hende, sier den gamle popstjernen til iBergen.no, og løfter blikket mot Ulriken, som bader i sol.

- Jeg burde absolutt ha husket de vakre fjellene. Bergen er en nydelig by. Men du vet, det er ikke alltid vi har tid til å se stort av stedene vi besøker. Det er mest rett ut av flyet, inn i en bil og rett på konserten, sier han og gliser.

Klikk på bildet for å forstørre.

Møtte guttas våte drømmer
Stjernen er en av mange gjester i programmet «Gylne Tider» på TV 2 i høst, hvor programleder Øyvind Mund og hans to kamerater har vært utenlands og møtt gamle helter og noen våte drømmer fra 80-tallet. Blant gjestene i høst, er Sabrina, Samantha Fox, Kim Wilde, Bo Derek og Pamela Sue Martin.

– Denne gangen har brukt to år på å få tak i alle vi ønsket, sier Øyvind Mund til iBergen.no.

– Noen var veldig vanskelige å få tak i, enten fordi de ikke er så veldig «hotte» lenger, eller fordi vi måtte gå gjennom trege agenter. Men vi fikk tak i alle til slutt.

– Hvem var det mest stas å møte?

– Linda Evans, Krystle i «Dynastiet». Da hun endelig sa ja, var et av de aller største ikonene på plass. Det var stort, sier Mund.

Klikk på bildet for å forstørre.

Idol-Tone på parketten
TV 2 kunne i dag også avsløre hvilke kjendiser som har takket ja til å delta i høstens utgave av suksessen «Skal vi danse». Trude Morstue, Susann Goksør Bjerkrheim, Steffen Tangstad, Elisabeth Andreasson og Tone Damli Aaberge var blant de største navnene som blir å se på parketten utover høsten.

«Idol»-toeren fra i fjor har ikke de helt store forhåpningene om å vinne, men gleder seg likevel til å lære selskapsdans.

– Jeg blir ikke best, ikke flinkest, men håper å lære en del, sa Sogndals store popidol til programleder Guri Solberg under TV 2s Høstlansering på Ole Bull Teater.

Daffa fleiper med tall
Det blir ellers lite bergensk å høre på kanalen fremover. Foruten fotball-Davy, var det kun Dagfinn Lyngbø og Lasse Lindtner fra Bergen og omegn TV 2 hadde å presentere som sine bergenske alibi. Mens Lindtner skal forføre Juni Anker-Hansen i «Hotel Cæsar», blir Daffa fra Askøy kaptein på det ene laget i Silje Stangs nye humorprogram «Ni av ti».

- Vi skal ha det gøy med statistikk og meningsmålinger. Jeg leste for eksempel at 50 prosent av alle ekteskap ender i skilsmisse. Eller, det var kanskje ikke så gøy, sier den nygifte komikeren.

Klikk på bildet for å forstørre.

"Mannekanalen" Zebra
TV 2 Zebra luftet også sine nyheter, og kan blant annet friste med "The Man Show" med Håvard Lilleheie. Her får jålete menn passet sitt påskrevet, mens damer i bikini hylles som noe av det mest fantastiske mesteren har skapt.

Det blir også rock & roll med tungesvinger Gene Simmons i Kiss (bildet), som i "Rock School" lærer britiske skoleunger opp i kunsten å være rockestjerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.