*Nettavisen* Nyheter.

- Betalte sexlegen 150.000

Den 38 år gamle sex-siktede legen skal ha presset flere menn for penger i tillegg til overgrepene mot seks jenter.

17.01.11 15:53

Mannen ble mandag varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøkskontroll. Mannen samtykket i videre varetektsfengsling, slik at det ble kun en kontorforretning.

Straffesaken mot den 38 år gamle legen vokser. Fra tidligere er mannen tiltalt for å ha truet seks jenter til å utføre seksuelle handlinger på seg selv, og sende film av dette til seg selv.

Han er også tiltalt for å ha hatt for å hatt seksuell omgang med en jente som lå i narkose under operasjon på sykehuset Elverum. Politiet har brukt voldtektsparagrafen 192 mot mannen. Dette skal være første gang politiet mener at en person har voldtatt en annen uten fysisk å ha hatt kontakt med de fornærmede.

Nå viser det seg at mannen også har presset en rekke voksne menn.

- Siktelsen mot mannen er nå utvidet med 4 nye fornærmede. Det er 4 menn som siktede har forsøkt presset for penger. 3 av disse har betalt siktede mellom 25.000 kr og 150.000 kr. Så langt er det i siktelsen inntatt 5 menn som har vært utsatt for pengeutpressing av fornærmede, sier politiinspektør Rolf Thoresen i Hedmark politidistrikt og legger til at politiet etterforsker saken videre for å se om også flere personer har blitt presset av den tidligere legen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.