*Nettavisen* Nyheter.

- Bieber kan bli utvist fra USA

Foto: AP Photo / NTB Scanpix

Washington (NTB-AFP): Popstjernen Justin Bieber risikerer å bli utvist fra USA, ifølge amerikanske jusseksperter.

25.01.14 08:26

Torsdag ble Bieber løslatt mot kausjon etter å ha råkjørt i en Lamborghini i Miami. Ifølge politiet kappkjørte han gjennom et boligstrøk i ruspåvirket tilstand.

Dagen etter var det uvanlig stille på Biebers Twitter-konto. Men på nettstedet Instagram la han ut et bilde av seg selv mens han vinker utenfor fengselet. Ved siden av dette bildet var et bilde av Michael Jackson tatt for ti år siden da popkongen forsvarte seg mot anklager om seksuelle overgrep mot barn.

Flere jusseksperter sier til amerikanske medier at det er en viss risiko for at canadiske Bieber kan bli utvist fra USA.

- Han trenger virkelig et veldig godt strafferettslig forsvar og en veldig god immigrasjonsadvokat, sier immigrasjonsadvokat Stacy Tolchin til Los Angeles Times. Hun mener Bieber har et stort problem hvis han får en narkodom.

Biebers kappkjøring har også vekket engasjementet til en del vanlige amerikanere. Så langt har nesten 8.000 mennesker undertegnet en underskriftskampanje med krav om at 19-åringen utvises fra USA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.