- Bilføreren var tilsynelatende uskadd

Foto: : Tore Myrberg (Aust Agder Blad)

Hadde englevakt da han svingte unna et rådyr i veien.

16.06.13 09:40

Epsisoden kunne raskt endt mye verre da en mannlig bilfører mistet bilføreren kontrollen over bilen sin etter å ha svingt unna et rådyr i veien.. Etter en 50 meters tur ned ei steinrøys kunne han tilsynelatende uskadd gå ut av bilen.

Det melder Aust Agder Blad.

Det hele skjedde på Risørvegen ved Trondalen rett før klokken halv to natt til søndag. Bilføreren var på vei ut av byen da han oppdaget rådyr i veibanen.

I forsøket på å unngå et sammenstøt kjørte han i stedet gjennom autovernet i bakken mellom avkjøringen til Viddefjell og Rema 1000.

Se flere bilder fra utforkjøringen her

Når først uhellet var ute, hadde føreren englevakt på resten av utforkjøringen. For det er ei skikkelig steinrøys nedover der bilen tok veien, og kun flaks gjorde at den ikke begynte å rulle rundt.

I stedet fulgte den en slags renne nedover steinrøysa før den stoppet mot en stor kvisthaug etter en ferd på rundt 50 meter. Her ble den liggende oppå kvisthaugen og store steiner i området. Så langt unna veien lå bilen etter utforkjøringen at det nesten var umulig å se den om du ikke visste at det lå en bil der.

- Bilføreren var tilsynelatende uskadd, men ble for sikkerhets skyld kjørt til sykehus for undersøkelse, opplyser Per Kr. Klausen ved politiets operasjonssentral i Kristiansand.

Les flere saker fra Aust Agder Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.