- Blankets mor er avslørt

Foto: GABRIEL BOUYS (AFP)

Den britiske avisen The Daily Mirror sier de vet hvem som er moren til Michael Jacksons yngste sønn, Blanket.

12.08.09 08:13

(SIDE2:) Prince Michael II, populært kalt Blanket, er avdøde Michael Jacksons yngste barn. Han ble født via en surrogatmor og morens navn har ikke vært kjent.

Meksikansk sykepleier
Men tirsdag skriver den britiske avisen The Daily Mirror at det var en meksikansk kvinne ved navn Helena som var surrogatmor for yngstemann Jackson. Helena skal nå ha kastet seg inn i kampen om å få penger ut av Jacksons formue.

Ifølge avisen er kvinnen en sykepleier, men det er ikke hun som er Blankets biologiske mor. Derimot er det Michael Jackson som er guttungens far, hevder avisen. Å bruke surrogatmor i USA er helt lovlig og Jacksons fremgangsmåte skiller seg ikke fra andre liknende saker.

The Daily Mirror skriver at Helena fikk 20.000 dollar for å bære frem Prince Michael II og at Jackson overøste henne med generøse gaver. Hun skal ha opplyst at hun sendte penger til sin familie i Mexico.

- Stabil og intelligent
- Han valgte Helena fordi hun hadde en latinamerikansk bakgrunn og fordi hun var amerikansk statsborger. Hun hadde også ganske lys hud. Michael likte henne fordi hun var pen og virket både stabil og intelligent. Det var ikke noe drama rundt henne, sier en kilde nær Jackson-familien til avisen.

Etter Michael Jacksons død har flere potensielle biologiske fedre stått frem og hevdet at de er far til Jacksons eldste sønn og datter.

- Dette er mennesker som søker fem sekunders berømmelse, mente Katherine Jacksons advokal Londell McMillan i en uttalelse nylig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.