RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ble anbefalt botox

Foto: Jason Merritt (Getty Images)
Sist oppdatert:
Og 25 år gamle Amanda Seyfried forstår hvorfor.

(SIDE2:) Amanda Seyfried har tidligere uttalt at det koster henne mye å være tynn nok for karrieren på filmlerretet.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Hater dietten
I et tidligere intervju med magasinet Esquire sier Seyfried at hun har tydd til raw food-dietten for å holde vekten nede, og at hun ikke liker det noe særlig.

- Det er ganske intenst, og for å være ærlig, ganske usmakelig. I går var det spinat til lunsj. Kun spinat og noen frø, sa Seyfried.

- Kan se alt
I et nytt intervju med Elle forteller hun også at hun, tross sine purunge 25 år, har blitt rådet av sjefer i Hollywood å ta botox. Hun sier hun reagerte negativt, men at hun så forsto hva de mente.

- Men med de nye digitale kameraene kan du se alt, selv småhårene i ansiktet, sier hun. Seyfried reflekterer ikke over at dette kanskje ikke burde bety noe.

Slutt med Cooper
Seyfried var inntil ganske nylig sammen med Dominic Cooper, som hun møtte gjennom «Mamma Mia!». Forholdet tok imidlertid slutt i mai og siden er hun blitt koblet med Ryan Philippe. Hun bekrefter også at hun en kort periode datet Alexander Skarsgård.

Seyfried blir snart å se på lerretet i filmen «Red Riding Hood»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere