RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ble holdt fanget av arbeidsgiver

Sist oppdatert:
Kvinnen (27) som hevder hun ble voldtatt på Kreta, skal ha blitt holdt fanget av sin arbeidsgiver.

Mandag ble det kjent at gresk politi etterforsker en mulig bortførings- og voldtektssak på Kreta, med en 27 år gammel norsk kvinne som angivelig offer.

Kvinnen skal ha hevdet at hun ble holdt innesperret i et hus i 20 døgn, og at hun ble voldtatt gjentatte ganger av et ukjent antall menn i havnebyen Hania i Chania-distriktet, ifølge Athens News Agency (ANA). Nå opplyser gresk politi at det ikke er noen tegn til at kvinnen er blitt voldtatt.

- Det er ingen tegn i underlivet eller nærliggende områder som tyder på voldtekt, men det betyr ikke at hun ikke er blitt truet til sex. Det er heller ingen nylige blåmerker, kun kloremerker i det ytre laget av huden. Politiet utelukker ikke at disse er påført av kvinnen selv, opplyser politiets rettsmedisiner, Mr. Papadomanolakis, til Dagbladet.

Politiet opplyser også at mannen som skal ha ledet an i overgrepene hun hevder å ha blitt utsatt for, var kvinnens arbeidsgiver.

De ønsker ikke å si hvor i Norge kvinnen kommer fra, men sier til avisen at hun ikke var turist men har jobbet i landet siden oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere