*Nettavisen* Nyheter.

- Ble sprø av Jan Simonsen

Janne Rønningen tok valium under Robinson VIP, og kranglet med de andre deltakerne. Mandag var hun på nett-treff - les svarene.

24.01.05 17:05

Før jul kom det frem at Rønningen måtte ta valium for å holde ut under den nordiske kjendiskampen på Robinson-øya.

I etterkant har hun fått psykologhjelp, og gått jevnlig i terapi.

- Jeg satte ikke pris på at TV3 nærmest lot et dopet menneske være på en øde øy; det mener jeg var amatørmessig gjort, sa en av de andre deltakere, Lene Elise Bergum, til VG lørdag.

Seermagnet
Premieren på Robinson VIP ble en stor suksess for TV3 - mye takket være det norske «dustelaget» med Ole Klemetsen (33), Gry Jannicke Jarlum (42), Janne Rønningen (35), Lene Elise Bergum (33) og Jan Simonsen (51). I tre uker konkurrerte de om å vinne 500.000 kroner mot lag fra Sverige og Danmark på en øde øy i Malaysia.

De fem norske Robinson-kjendisene klarte selv ikke de enkleste ting. Mens svensker og dansker var effektive, klarte ikke det norske laget å reise hytte.

- Det norske laget var konstruert for konflikter. Finn fem feil, liksom. Sammen var vi søppel, sier Janne Rønningen til side2.no.

Sjekk Jannes hjemmeside her

Janne Rønningen ble ikke noe populær blant sine lagkamerater.

- Det ondeste menneske jeg har møtt, sier Ole Klemetsen om Janne Rønningen som han var sammen med på Robinson-øya i tre uker.

Mandag kl 14.30 stilte Janne Rønningen på nett-treff hos side2.no. Les svarene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag