RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir forbauset og skuffet

Sist oppdatert:
- Vi blir forbauset og skuffet hvis det viser seg å være noe i disse påstandene, sier kommunikasjonsdirektør Hanne Aaberg i Norske Skog etter at konkurransemyndighetene har gjort beslag
Det var i forrige uke EFTAs overvåkningsorgan, bistått av det norske konkurransetilsynet, gikk til undersøkelser og beslagla dokumenter hos Norske Skog.

Dette var en del i en samtidig undersøkelse hos flere i bransjen, etter at finske UPM Kymmene hadde overlevert informasjon til konkurransemyndighetene, noe som har gitt selskapet betinget immunitet.

Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norske Skog, Hanne Aaberg, sier til iMarkedet at Norske Skog nå undersøker saken for fullt og går gjennom de dokumentene som konkurransemyndighetene har tatt kopi av.

Hun sier det er for tidlig for Norske Skog å trekke noen konklusjon, men legger til:

- Vi vil bli forbauset og skuffet hvis det viser seg å være noe i disse påstandene.

Og påstandene dreier seg om mulig prissamarbeid innen publikasjonspapir og kjøp av returpapir.

- Vi har dannet oss et bilde av at det dreier seg om flere saker, sier Aaberg.

Hun peker også på at konkurransemyndighetene også gjennomførte etterforskning angående mulig prissamarbeid blant produsenter av publikasjonspapir i 1995 og 96, men saken ble henlagt i 2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere