- Blir veldig spesielt

Vi fikk tak i Kjetil Wæhler i det Aalborg ankom kampbanen i Side, og han er usikker på om han gruer eller gleder seg til å møte Vålerenga.

04.02.09 15:43

Wæhler har som kjent nylig ankommet sin nye klubb Aalborg etter seks sesonger i Vålerenga. Han startet karrieren i den danske klubben med å brekke nesa på sin første trening og har spilt en treningskamp så langt. Nå venter gamleklubben.

- Det blir veldig spesielt å møte klubben jeg har spilt for i seks år. Det er en litt både-og-følelse og jeg vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg, sier Wæhler til vif-fotball.no timen før kamp.

- Jeg har mange gode kamerater i klubben og hadde en veldig fin tid i Vålerenga. Det blir spennende å møte Vålerenga så tidlig etter ankomsten til min nye klubb.

Aalborg møter spanske Deportivo La Coruna til UEFA-cupkamp 18.februar, og stiller med et toppet mannskap mot Vålerenga.

- Vi er nok litt lengre fremme formmessig enn vi ville vært ellers. Vi har en stort sett skadefri tropp og føler vi er godt i rute. Vi har fullt fokus på UEFA-cupen, så dagens kamp mot Vålerenga er veldig viktig for oss. Det er god matching, sier han.

Vi prøvde å få han til å fortelle om hvilke spillere Vålerenga må se opp for i ettermiddag, men han ønsket ikke å peke ut en storstjerne som drar laget.

- Aalborg har mange kvalitetsspillere og vi har et godt kollektiv. Vi har en del spillere på laget som banker på landslagsdøra til Danmark, avslutter Wæhler på vei til oppvarming.

Følg Vålerengas kamp mot Aalborg på VIF TV, eller via vår live-oppdatering her på vif-fotball.no

Foto: Morten Olsen/Digitalsport (Arkivfoto) (Morten Olsen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag