*Nettavisen* Nyheter.

- Bloggen er terapi

Foto: Privat

Fotograf og småbarnsmoren Anette-Marie Antonsen er Side2s nye blogger.

(SIDE2): I Oslo bor Anette-Marie Antonsen (24) sammen med sin lille datter Tina Odine (1). Anette-Marie er født i Bodø, men som syvåring flyttet hun til sin far i Trondheim da moren døde.

- Pappa er trailersjåfør
- Jeg har syv søsken alt i alt - litt overalt, sier Anette-Marie til Side2, og legger humoristisk til at det har seg sånn fordi faren er trailersjåfør.

Hun er en morsom og svært glad jente som mener at et smil skaper et smil, og med et ønske om å viderebringe god energi til de rundt seg. Hun bruker bloggen anettemarie.no til å spre sitt glade budskap, og har flere tusen lesere daglig.

- Jeg blogger om ting sett fra mitt perspektiv. Om livet. Jeg har delt hele graviditeten min, fødselshistorien og treningen etterpå, sier Anette-Marie.

Hennes lesere har blant annet fått delta på en slags «flat-mage-skole» gjennom bloggen. Anette-Marie har nemlig delt både før- og etterbilder av sin egen mage, mattips, treningstips og videoer på bloggen sin for å motivere lesere som kanskje sliter med noen ekstra kilo etter en fødsel, eller bare generelt.

- Jeg skriver mye om trening, fordi det opptar meg. Man blir kanskje enda mer opptatt av å ta seg bra ut etter man har fått barn, sier hun.

Sjekk ut bloggen til Anette Marie her.


Bloggveteran
Anette-Marie er en av bloggveteranene. Det er over fire år siden hun skrev sine første ord på en blogg. Hun forteller om en fortid med mye tull og at det finnes my rart i arkivet, men understreker at det var først når hun ble gravid at hun begynte å blogge aktivt og meningsfylt. I dag finner hun terapi i å dele følelser og tanker med andre på bloggen.

- Jeg synes det er kjempegodt å kunne sitte og sette ord på alle følelsene mine, og trykke på en knapp, og dele det med mange tusen som sitter spredd rundt i landet med store øyne som ivrig leser. Hvis det kan hjelpe noen, om bare en, så er godt å vite for meg, forteller hun.

Vil bli skuespiller
Anette-Maries store drøm er å ta Norge med storm med sitt skuespillertalent, men hun er klar over at veien dit er både tøff og lang. Hun drar på auditions og prøver å finne roller som passer henne. I mellomtiden jobber hun med en annen stor lidenskap. Hun er fotograf og får mange oppdrag, spesielt fra vanlige jenter som vil ha sexy bilder av seg selv, for seg selv, for kjæresten eller bare fordi de har et dårlig selvbilde.

- Noe så enkelt som noen bilder tatt ifra riktig vinkel, med riktig glød, kan gjøre en stor forandring på selvbildet til en jente, sier Anette-Marie.

Nå håper hun, som Side2-blogger, å nå ut til enda flere lesere som hun kan inspirere, motivere og glede.

Besøk bloggen på Anettemarie.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.