RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Blur» vil revolusjonere racingsjangeren

(Activision/Bizarre)
Sist oppdatert:
Store ord fra skaperen av «Project Gotham Racing». Se de første bildene!

(Spill): Activision og Bizarre Creations hevder i en pressemelding at de vil revolusjonere racingsjangeren med bilspillet «Blur».

Selskapet slipper nå de første offisielle detaljene for spillet, som samsvarer godt med informasjonen det franske spillmagasinet Joypad publiserte i slutten av april.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- «Blur» plasserer spilleren i et actionrace med 20 biler på banen, alle med den samme målstreken for øyet. Her vil spillerne kjempe mot hverandre, samle power-ups som gir evnen til å blåse motstanderen av banen med enorme energiutladninger, øke farten og så videre, skriver selskapet.

Det loves videre fotorealistiske biler og spiller skal tilby en viss grad av taktikk da spillerne kan velge mellom defansive eller offensive angrep for å ta ledelsen. Banene er modellert etter virkelige veier i byer som Los Angeles, San Francisco, Barcelona og Hackney i Storbritannia.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Vi gjør racingspill morsomt igjen, for alle spillere uansett nivå og sjangerpreferanse, sier kreativ sjef Martyn Chudley i Bizarre Creations.

«Blur» skal dessuten ha en omfattende skademodell som bør sørge for spektakulære kræsj. Spillet har også en historie basert på et «nyskapende sosialt nettverk» som dynamisk skal drive historien videre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spillet støtter opp til fire spillere på en konsoll og delt skjerm eller opp til 20 spillere online.

- Bizarre er spesielt begeistret for «Blur» sin originale, sosiale spillopplevelse kalt «Custom Groups» hvor hvem som helst kan skape sin egen flerspillermodus basert på sin favorittmåte å spille «Blur» på, heter det videre i pressemeldingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Spillet utvikles til PC, PS3 og Xbox 360 og slippes etter planen i løpet av høsten 2009. Les mer på detaljsiden for «Blur».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere