RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Boikott av analytikere dårlig IR

Sist oppdatert:
Gunnar Winther i Finansanalytikerforeningen mener boikot av analytikere er dårlig IR-politikk. iMarkedet har avslørt at det er krig mellom finanskjendisene Terje Rogne og Morten Sundstø
Les også:

Krig mellom Tandberg og Alfred Berg

iMarkedet kan i dag avsløre at det er full krig mellom Tandbergs IR-sjef Terje Rogne og Alfred Bergs analysesjef Morten Sundstø. Rogne reagerer på metoden Sundstø har analysert Tandberg på, og kaller dette "manipulasjon".

Rogne har i løpet av den sist tiden ikke svart på forespørslene fra Sundstø.

Liker ikke boikott

Generalsekritær Gunnar Winther i Norske Finansanalytikeres Forening sier til iMarkedet at han ikke har fulgt med på hva Sundstø har skrevet. Han sier imidlertid at foreningen tidligere har reagert på selskaper som har vært tilbakeholdne mot analytikere de har vært uenige med.

- På prinsipielt grunnlag vil jeg si at boikott av analytikere er svært dårlig investor relations-politikk, sier Winther til iMarkedet.

Han legger videre til at god corporate governance tilsier at selskapene skal være åpne og likebehandle alle analytikerne.

Vil ikke kommentere

iMarkedet har også spurt Oslo Børs om deres holdning til krigen mellom Sundstø og Rogne.

Pressetalsmann Tor Arne Olsen sier at Børsen ikke ønsker å kommentere dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere