RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bortførte to barn

(TA/Inge Fjelddalen)
Sist oppdatert:
Onsdag ble en femåring bortført ved Uksodden barnehage. Torsdag opplyser politiet at kvinnen, siktet for frihetsberøvelse, har bortført to barn.

Torsdag forteller etterforskningslederen til varden.no at også guttens søster, ei jente på seks år, er bortført av moren.

Det har nå gått ett døgn siden moren og to menn med bil sperret veien for taxien som skulle frakte barnet til Uksodden barnehage på Herre. Bortføringen skjedde i krysset Strandveien/Skipperveien, bare rundt 50 meter fra barnehagen.

Det er ikke kjent når det andre barnet ble bortført, skriver TA.no.

- Har det bra

5-åringen som onsdag ble bortført av sin egen mor og to mannlige medhjelpere skal ha det bra etter forholdene.

Det har politiet fått vite gjennom andre personer som har hatt kontakt med moren. Politiets forsøk på å komme i kontakt med moren og barna har ikke lykkes.

- Vi har via andre fått bekreftet at de vet at de er etterlyst og at barnet har det bra, sier politioverbetjent Sverre Walle ved Bamble lensmannskontor til TA torsdag morgen.

Vet hvem de er

Walle ønsker ikke å kommentere etterforskningsskrittene politiet har iverksatt for å bringe den fem å gamle gutten tilbake til barnevernets omsorg, men TA kjenner til at politiet har arbeidet med saken i hele går kveld og natt til i dag,

- Jeg kan si at vi har en bred etterforskning, og vi tar høyde for at de kan være i utlandet, sier Walle.

More er nå anmeldt for frihetsberøvelse og er etterlyst over hele Europa. Politiet kjenner også identiteten til mennene som hjalp til under bortføringen av 5-åringen.

Vurderer etterlysning

Moren og de to mennene kjørte i en grå 2003-modell Saab 9-3 sedan.

- Hvis noen har sett denne bilen så ber jeg dem ta kontakt med politiet, oppfordrer Walle.

Politiet vurderer å etterlyse bilen.

- Hvis ikke etterlysningene gir resultater, så vil vi også vurdere om vi skal gå ut med bilens registreringsnummer, sa Walle til TA onsdag.

Les flere nyheter fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere