*Nettavisen* Nyheter.

- Bra fest for pengene

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Side2 anmelder Moods of Norway. Se bildene og døm selv!

21.08.10 10:44

Moods of Norway
Motevisning, Oslo Fashion Week
Kongsgården, Bygdøy i Oslo

Side2 mener
Det var trollsk stemning på Kongsgården da Hanne Krogh åpnet catwalkshowet med å lese eventyret om Moods-kongeriket. Og etter en rå gitarsolo, kunne modellene gå nedover catwalken til toner fra Dovregubbens Hall.

Klikk på bildet for å forstørre.

Til og med værgudene gjorde sitt for å understreke den trollske stemningen som var skapt på Kongsgården, og i kjent stil kom modellene nedover catwalken i fargerike klær, med typiske Moods of Norway snitt. Og i så måte var det ingenting overraskende som ble servert på catwalken. Sammenlignet med i fjor, hadde kanskje denne kolleksjonen et enda sterkere Moods-uttrykk, og det lykkes de faktisk bedre med. Det man savner er den store «wow»-opplevelsen som Moods-imperiet før greide å skape, men når sant skal sies har nordmenn, takket være folk som Staalnacke og Børresen, fått et bredere perspektiv på hva den vanlige mannen i gata tillater seg å ta på seg.

Gutta skal alikevel ha kudos for å prøve å blande inn nyskapende elementer, om dog bare med showplagg. Da jeanskolleksjonen skulle vises, kom modellene ut med vester av mose - og ellers kan man trygt si at hele sceneshowet som vanlig var gjennomført til fingersissene.

Man kan dermed konkludere med at kolleksjonen ikke hadde svært mange overraskende, eller innovative elementer, men gutta greier alikevel å lage fest - og snipp, snapp, snute, så var nok ikke dette eventyret i nærheten av å være ute.

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

3649 (Alle foto: Paul Weaver)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag