RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bra fokus og trøkk

Sist oppdatert:
Martin Andresen om treningsuka før morgendagens kamp mot Strømsgodset.

Se intervju med Andresen her

Vålerenga møter Strømsgodset i Drammen lørdag kl. 18.00 og i kveld reiser Vålerenga til Holmen Fjordhotell for å forberede seg til kampen. Vålerenga-manager Martin Andresen forventer en tøff og jevn kamp.

- Godset er et bra fotballag og spesielt gode hjemme. De er det laget som ligner oss mest i spillestilen i Tippeligaen. Det blir det laget som har den beste dagen som vinner den kampen tror jeg, sier Andresen til VIF TV.

I seriestarten mot Haugesund avgjorde Vålerenga på overtid, noe som kan bli viktig å ta med seg inn i sesongen.

- Det er en god egenskap å ha med seg og psykologisk sett viktig for da vet man at man aldri skal gi opp for man har alltid muligheten for å få uavgjort eller å ta seieren mot slutten, forklarer Andresen.

- Harmeet var kjempegod

Mot Haugesund var det tre innbyttere som alle gjorde seg bemerket da Vålerenga snudde kampen.

Jeg synes alle innbytterne gjorde det veldig godt. Ibba var veldig pigg når han kom inn og viste litt av hva han kan. Pusic kom inn og scorte, sleit litt på de tre-fire første pasningene også kom han sterkere og sterkere og avgjorde kampen, Andresen.

- Harmeet var kjempegod og var en sterk bidragsyter til at vi fikk kontroll over midtbanen. Det samme gjorde han mot Fredrikstad så han har vært veldig bra i det siste.

I intervjuet på VIF TV får du også høre hva Andresen tenker om Singhs muligheter til spilletid framover.

Med så mange gode spillere både i førsteelleveren og på benken, er det ikke enklest for trenerteamet til Vålerenga å plukke ut de som skal bidra i kamp.

- En forutsetning for å ha en tropp som skal kjempe om de edleste medaljene er at vi har en utfordring både med å ta ut både troppen og laget. Det kan bli litt mer rullering, men spesielt på de fremste plassene, men det er mange kamper og en lang sesong så da trenger vi flere folk i form, sier Andresen.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere