*Nettavisen* Nyheter.

- Brangelina gifter seg

Ifølge ryktene gifter Angelina Jolie og Brad Pitt seg til sommeren.

21.04.08 14:45

(YEYE): Brad Pitt (44) og Angelina Jolie (32) skal gifte seg i juni, melder nettstedet Female First.

Paret skal visstnok gi hverandre sitt ja under en intim og ikke-religiøs seremoni i huset deres i Santa Barbara, med familien og nære venner til stede.

Ifølge en kilde vurderer gravide Jolie å spørre faren om han kan føre henne til alteret, i et forsøk på å slutte fred. Jolie og faren, skuespiller John Voight, har hatt en årelang krangel fordi Jolie mente at han var altfor løsmunnet ovenfor pressen. De to har så vidt snakket sammen, siden Voight anklaget datteren for å ha «mentale problemer» under et TV-intervju i 2002. Nå er de visstnok på talefot igjen.

- Helt siden de begynte å prate sammen på telefonen i januar, har Jolie vurdert å spørre faren om han vil «gi henne bort». Da hun og Brad begynte å snakke om giftermål, var det ikke til å unngå at problemet med faren, og en eventuell forsoning, kom på bane.

Vil holde bryllupet hemmelig
Brad og Angelina kommer til å be et knippe av deres kjendisvenner, inkludert George Clooney og Matt Damon. Men de ønsker at bryllupet skal være intimt og hemmelig.

- Bortsett fra Clooney, Damon og et par andre, blir bryllupet en Hollywood-fri sone. Brad og Angelina vil heller ikke at noen skal vite om bryllupet før de ankommer. I stedet planlegger de å invitere til en «grillfest for å markere bursdagene til Angelina og Shiloh», sier kilden.

Tidligere har Brad Pitt sagt at han ikke akter å gifte seg før homofile får rett til å gifte seg i USA.

Paret har tre adoptivbarn, Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) - samt den snart to år gamle biologiske datteren Shiloh. I tillegg venter de tvillinger sammen til sommeren.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.