RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Britney er gravid

Sist oppdatert:
Her knipses Britney mens hun kjøper mammaklær. Hun fortalte at hun er ni uker på vei, hevder de butikkansatte.

Den unge popstjernen ble fotografert da hun kjøpte klær i den eksklusive butikken Babystyle i sentrum av Los Angeles mandag. De ansatte i butikken sier hun fortalte dem at hun er over to måneder på vei, melder Sky News.

Dersom det viser seg å stemme, er det knapt noen overraskelse. Britney har flere ganger sagt at hun lengter etter å få barn med ektemannen Kevin Federline.

Nylig erklærte hun at hun gleder seg voldsomt til å bli mor.

- Det eneste jeg ikke har gjort så langt er å oppleve det som er det nærmeste man kommer Gud, og det er å få en baby. Jeg kan nesten ikke vente, skrev hun i et brev som ble lagt ut på nettsiden hennes i november, ifølge Sky News.

Stemmer det at hun er to måneder på vei, betyr det at barnet var unnfanget allerede da hun skrev om drømmen sin.

Rykter om at Britney skulle være gravid har florert siden journalister oppdaget at hun hadde lagt på seg noen gram. Tirsdag morgen ble det imidlertid kjent at divaen hadde gjennomgått en beinhard slankekur, og er tynnere enn noensinne i den nye videoen sin.

Da hun var på handletur mandag var popdivaen ikledd en trang, rosa topp, og hun gikk uten BH. Det var definitivt ikke mulig å se noen kulemage under den minimale påkledningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere