*Nettavisen* Nyheter.

- Britney flykter fra familien

Ved hjelp av privatfly lekte Britney katt og mus med pressen da hun fløy til New York, Hawaii, Las Vegas, Barbados og Mexico.

10.01.08 21:22

(SIDE2): Skal vi tro de siste ryktene som verserer om Britney Spears er hun nå på rømmen fra både familien og paparazzifotografene.

To privatfly
Hennes rømningsplan involverte to ulike privatfly, flere grupper av sikkerhetsfolk, limousiner i fleng og x-antall politimenn. Rundturen ble gjort sammen med paparazzikjæresten Adnan Ghalib og en venn av ham, skriver Splash News torsdag.

- Hun har mistet kontakten med sine to sønner og familien er livredde for hennes mentale helse og frykter hun kan være suicidal. Og hva gjør Britney? Jo, hun spiller spill. Det er ikke til å tro, sier en kilde, ifølge Splash News.

Paparazzi-kjæresten på slep
Britney og paparazzikjæresten Adnan ble først sett på flyplassen Van Nuys i L.A på onsdag klokken 16.00 lokal tid. Sent onsdag ble det lagt ut en video av de to i Mexico.

Samtidig ble et annet privatfly fløyet til New Jersey hvor både politi og sikkerhetsfolk ventet på at Britney skulle komme. Men i samme sekund lettet to andre privatfly fra den samme flyplassen, og disse to skal være flittig brukt av stjernen.

- Da skjønte vi det. Det måtte være henne, sa en av fotografene som ventet.

Vel, kanskje er det på tide at stjernen får fred fra både fotografer og den engstelige familien noen dager.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.