*Nettavisen* Nyheter.

- Britney forsøkte å henge seg

Foto: (Foto: AFP/COURTESY OF KABC TELEVISION/Scanpix)

Britney Spears skrev 666 i pannen og forsøkte å henge seg i et laken.

04.03.07 15:09

(SIDE2): Hendelsen skal ha skjedd for en uke siden på rahabiliteringsklinikken i Malibu. Britney Spears skal ha mistet kontrollen der hun nå er innlagt. Ifølge avisen News of the World skrev Britney 666, som er djevelens tegn, i pannen og løp gråtende ut av klinikken og skrek: Jeg er antikrist!

- Personalet visste ikke hvordan de skulle reagere. Etter dette begynte hun å skrike: Jeg er en bløff. Jeg er en bløff, sier en kilde til avisen.

Senere samme kveld skal Britney ha forsøkt å henge seg i et laken som var festet til taklampen.

Les også: På desperat vennejakt
Les også: Britney har fødselsdepresjon

Rop om hjelp
- Hun festet et laken i taklampen og bandt den andre enden rundt halsen. Det var et rop om hjelp, forteller en nær venn av Britney til avisen.

Men en uke etter den dramatiske hendelsen skal Britney ifølge vennen være ved bedre mot. Hun skal ha ytret et ønske om å gjenforenes med eksmannen Kevin Federline samt fornye bryllupsløftene.

Les også: Britney ute - igjen
Les også: Britney skrev dødsliste

Medieoppstyret rundt Britney nådde nye dimensjoner da hun for noen uker tilbake valgte å barbere bort alt håret på hodet. Etter dette har den 25 år gamle artisten vært inn og ut av en rehabiliteringsklinikk i Malibu.

Britneys oppførsel har den siste tiden vært noe utagerende og flere kilder knytter dette opp til narkotikamisbruk.

En av de utagerende episodene til 25-åringen skjedde da Britney møtte opp hjemme hos Kevin for noen uker tilbake. Men da han nektet å slippe henne inn, mistet hun besinnelsen. Dette resulterte i at Britney gikk til angrep med en paraply på flere paparazzifotografer og slo gjentatte ganger på en parkert bil.

Elsker Kevin
Britney og eksmannen Kevin har tidligere kjempet på hver sin side for å få foreldreretten til deres to barn, men den siste uken skal forholdet mellom de to være atskillig bedre.

Kevin har blant annet tatt med seg barna og besøkt Britney på klinikken. Flere kilder sier til News of the World at Britney og Kevin har lagt sine uenigheter bak seg og at Britney har søkt om permisjon fra klinikken for å treffe Kevin og barna.

- Britney har nå innsett hvilken klippe Kevin har vært. De har pratet på telefonen hver kveld og hun sier til ham at hun elsker ham. Hun vil være sammen med ham og tror at et nytt barn vil redde ekteskapet, sier kilden til avisen.

Les mer om Britneysaken her:
- Britney tok ecstasy
Skallet Britney ga nettrekord
Britney skrev dødsliste
- Britney har det bra
- Britney må få hjelp nå
Britney amok med paraply
Se Britneys nye bilder
Britney innlagt igjen
Vil frata Britney foreldrerett
Britney innlagt igjen
Britney-frisør ble kjendis
- Britney kan skade barna
Se Britney barbere skallen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.