RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Britney lurte meg

Sist oppdatert:
Den forsmådde eksen snakker ut.

(SIDE2:) Han har knapt sagt et ord siden skilsmissen var et faktum i 2006, men til ukebladet People forteller Kevin Federline (30) åpenhjertig om hvordan han hadde det med Britney Spears (27).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Barna først
Det er ingen tvil om hva den tidligere rapperen mener er det aller viktigste i livet - sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2) kommer foran alt. 30-åringen er firebarnspappa og har også barna Kori (6) og Kaleb (4) med ekskjæresten Shar Jackson.

Etter at Britney fikk livet sitt på rett kjøl igjen har Kevin gått med på dele foreldreansvaret for deres to sønner. Mange trodde han kjempet for foreldreansvaret for å få kloa i popstjernekonas penger. Selv hevder han at det er helt uhørt.

- Mitt første spørsmål til min advokat var om jeg noen gang fikk se barna mine igjen. Jeg sa at jeg ville bruke hvert eneste øre jeg hadde på å sikre at mine barn var trygge. Det var alt som betydde noe. Jeg visste ikke hvor mye makt Britney kunne ha og det skremte meg, forteller han.

Vanskeligheter
På spørsmål om hva som gikk galt i ekteskapet med Britney sier Kevin at det var vanskelig å få to barn så tett.

- For min del ble jeg mer opptatt av barna mine, ikke det at jeg ignorerte Britney, men barna var hele tiden det viktigste.

Han forteller til ukebladet at de to selvsagt hadde store problemer og slet med kommunikasjonen dem imellom.

- Jeg ga henne ikke et ultimatum, men jeg forsøkte å finne ut av ting sammen med henne, men hun snakket ikke med meg. Så gikk hun bak ryggen min og leverte inn skilsmissepapirene. Jeg ble helt tatt på senga, sier han.

Bedre med Britney
Etter en fryktelig episode i fjor da Britney låste seg inne med parets yngste sønn på badet og senere ble lagt inn på sykehus har tingene bedret seg betraktelig. Britney mistet som kjent også besøksretten til sønnene i noen måneder, noe som naturlig nok skal ha vært svært tungt for henne.

Kevin har et godt forhold til Britney og han sier at han fremdeles er veldig glad i henne selv om de ikke kan være sammen.

- Alt er helt forandret. Det fungerer at vi deler ansvaret for ungene, og vi har struktur i hjemmene våre. Vi prøver å ha den samme strukturen og det er selvsagt ikke helt perfekt, men det kommer seg.

Tirsdag denne uken feiret Britney sin 27-årsdag ved å fremføre to låter på et amerikansk TV-show og da var sønnene Jayden James og Sean Preston med mamma.

Les også:Bursdagsfeiring i sexy antrekk

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere