*Nettavisen* Nyheter.

- Britney tjener millioner på babyen

Budrunden er i gang. Britney Spears selger de første bildene av sønnen Sean for millionbeløp.

22.09.05 13:53

(SIDE2): Paparazziene venter døgnet rundt utenfor Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles - i et håp om å få tatt det første bildet av babyen til Britney Spears og ektemannen Kevin Federline.

Men popstjernen vokter gullungen sin - som skal innbringe millioner til familiens husholdningskasse som har krympet inn etter at Britneys karriere har gått tregt den siste tiden.

Selger fødsels-video
Ifølge Radar Online har ukebladet OK! Magazine lagt inn bud på to millioner dollar, nærmere 13 millioner kroner, for et eksklusivt oppslag med Britney, Kevin og lille Sean.

I tillegg skal hun få nærmere 22 millioner kroner for videoklipp av fødselen. Videoen skal vises i en dokusåpe om paret på amerikansk tv til høsten, ifølge National Enquirer.

Leide dobbeltgjengere
Og en egen tv-dokumentar om graviditeten, den hemmelige reisen til sykehuset, fødselen og babyens første leveuker hjemme i Malibu er ventet å innbringe i overkant av 15 millioner kroner.

Med så store inntekter i vente, er det ikke rart at Britney har leid inn dobbeltgjengere som skal lure paparazziene utenfor sykehuset. Det er også satt i verk store sikkerhetstiltak rundt den nybakte moren og sønnen.

Sean Preston Federline ble født 14. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag