- Britney truet aldri med selvmord

En sentral kilde nær Britney Spears sier at stjernen verken truet med selvmord, hadde pistoler eller var dopet da hun ble ført til sykehuset.

07.01.08 17:14

(SIDE2:) - Hun testet negativt. Damen er ren, og hun har vært det en god stund, sier kilden til People.

- Psykisk lidelse
Britney var verken påvirket av dop eller alkohol, stadfester magasinet. Derimot sier to uavhengige kilder at Britney lider av en bipolar lidelse og har gjort det noen år allerede.

Britney fikk forlate sykehuset langt før de pålagte 72 timene. Det tolkes som et tegn på at hun verken er en fare for seg selv eller andre.

Hun skal heller ikke ha hatt pistol på rommet hun låste seg inne på, slik mange medier meldte i helga. En kilde i politiet i Los Angeles sier til media at ingen pistoler var involvert, og at de ikke hadde hørt at hun hadde pistoler før media rapporterte det, skriver Entertainment Wise.

Tilbringer tid med paparazzier
I dagene etter har det vakt oppmerksomhet at hun igjen oppsøkte fotografen Adnan Ghalib som er en paparazzifotograf som har fulgt etter henne i månedsvis, men også ved et par anledninger har trådt til og hjulpet stjernen.

Britiske aviser fikk vann på mølla ettersom Ghalib er fra Birmingham. Ifølge The Sun skal Britney ha tilbragt mye av tiden etter at hun kom ut fra sykehuset sammen med Ghalib og hans fotografvenner.

De skal blant annet ha blitt sett sammen i Las Vegas, hvor Ghalib skal ha et hus.

Det var fredag morgen at Britney ble hentet av ambulanse og fraktet til sykehuset etter en fire timer lang krangel der hun skal ha nektet Kevin Federlines livvakt å ta med seg sønnene deres etter et helgebesøk hos Spears.

Dr. Phil skal ha eskortert henne ut av sykehuset. Hun har imidlertid takket nei til å opptre i programmet hans. Dit kommer Britney Spears' foreldre som er gode venner av Dr. Phil og hans kone. Dr. Phil rykket også ut til Britneys mors forsvar før jul.

LES MER: Dr. Phil forsvarer Britneys mor

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om Britneys kollaps her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.