*Nettavisen* Nyheter.

- Brudekjolen skal være svensk

Foto: (Getty Images)

Kronprinsesse Victoria vet hvordan hun vil ha det.

(SIDE2): En vakker og en litt mer trendy Victoria (31) enn vi vanligvis ser har kastet seg på motene i London. Vanligvis er det lillesøster Madeleine (26) som har ansvaret for det meste av slike arrangement. Hun åpnet den svenske moteuken i forrige måned, men denne helgen var det altså Victorias tur til å kaste glans over et svensk motearrangement i den britiske hovedstaden.

Les også:Madde i Mette-Marits fotspor

Glad i design
Den svenske kronprinsessen forteller til Expressen at hun er opptatt av mote og trender, og da særlig svensk design.

I anledningen åpningen av utstillingen «Swedish fashion – exploring a new identity» i London bar hun en mørkfiolett kjole fra den svenske designeren Anna Holtblad. Smale, svarte satengbukser under, en liten clutch og et armbånd med lilla, svarte og hvite kuler så Victoria fresh og kul ut.

Victoria forteller at hun gjerne ville kledd seg i mer svensk design enn hun gjør i dag, men at hun på grunn av sin kongelige rolle må være mer nøytral i stilen.

- Jeg er ikke så flink på mote og slikt, men jeg synes det er veldig gøy. Særlig når det er svensk design, sier hun til avisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Svensk brudekjole?
På spørsmål om hun vil velge svensk design på sin brudekjole fikk henne til å le godt.

- Den dagen vil man jo at det skal være noe spesielt, men også noe man trives i. Men det blir nok tid til å tenke å det. Men det skulle vært morsomt med svensk design, innrømmer Victoria.

Svensk presse håper selvsagt på en vakkert kongebryllup i eget land denne sommeren, så om det blir så vet vi iallfall at svenske designere vil kaste seg rundt for å få muligheten til å designe kjolen til kronprinsessen.

Les mer her:Forlovelser, bryllup og barn?

Madde = mote
Av henne og lillesøsteren er det ingen tvil om hvem som er mest opptatt av mote. Madeleine har alltid vært mer vågal og leken i sin stil, mens Victoria har kjørt en konservativ og korrekt stil.

Victoria kan skrive under på at Madde er den mest moteinteresserte av de to.

- Hun er så flink på det. Og hun følger mye mer med på det enn det jeg gjør. Selv om jeg synes det er gøy.

Favoritter
Men Victoria har sine favoritter hun som alle andre og sier til avisen at hun trives best i klærne hun bruker på privaten.

Men en ting er iallfall en klar favoritt:

- Tresko! sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.