RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brukte hasj mot kroniske smerter

Foto: ANTHONY BOLANTE (Reuters)
Sist oppdatert:
Mannen ble likevel straffet da han møtte dommeren.

SKIEN (ta.no): Det var mandag 3. september i 2012 at politiet ransaket 36-åringens bolig i Bamble. Der fant de rundt 632 gram tørket plantemateriale fra cannabisplanter, samt tre glass med cannabisolje og ti gram hasj. I tillegg fant politiet utstyr for cannabisdyrking.

36-åringen møtte nylig i Nedre Telemark tingrett, hvor han delvis erkjente straffskyld for oppbevaring av stoffet, samt erkjente bruk av hasj. Bamblemannen forklarte at han på den tida brukte hasj som smertelindring mot kroniske smerter i nakke og skuldre, skriver Telemarksavisa.

- Han har tidligere brukt smertestillende uten ønsket effekt, og begynte med cannabis som smertelindrende stoff. Han er i dag rusfri, men tar heller ikke smertestillende medisiner, heter det i dommen.

36-åringen forklarte at stoffet som politiet fant var til eget bruk, og ikke ment for videresalg.

Tingrettsdommer Vibeke Bull-Hansen og meddommerne Inger Hagen Seland og Magne Myrvang har dømt 36-åringen til 120 timers samfunnsstraff med ei gjennomføringstid på seks måneder.

Hvis ikke samfunnsstraffen gjennomføres, må han belage seg på 120 dager i fengsel. Hobbygartneren må også tåle at diverse utstyr som ble brukt til cannabisdyrkinga blir inndratt. Blant utstyret som han er fratatt var det både lamper, en vakuumpakkemaskin og en eske med 14 glass med marihuanafrø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere