RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brutale sjekkemetoder i fjellet

Sist oppdatert:
Pågående turgåere er blitt et problem for de ansatte ved turisthyttene i fjellet. Sjekkemetodene er blitt brutale!

Den Norske Turistforening har tidligere uttalt at høstfjellet er et hett sjekkested. Men noen ganger kan det gå over alle støvleskaft.

Og da går det ut over trivselen på hyttene. Seksuelle antydninger og et kroppsspråk som ikke overlater noe til fantasien, fra halvfulle menn, er årsaken.

- Av og til går sjekkeforsøkene over stokk og stein. De blir vurdert nærmest som plagsomme insekt av de aller fleste som blir begunstiget. Slikt er naturligvis ikke bra for arbeidsmiljøet og slett ikke likt av folk som bare prøver å gjøre jobben sin, sier Lars Åge Hilde ved turisthytta Gjendebu i Jotunheimen til Nationen.

Men det er ikke bare jentene som blir plaget. Unge gutter får også dårlig skjult seksuell oppmerksomhet, gjerne fra middelaldrende kvinner.

- Når våre kjære jentegjenger, som gjerne består av 10-30 damer i alderen mellom 40 og 50 år, virkelig får slått ut håret etter middag, bølger ofte latterkulene så det høres på lang lei. Denne gruppa har ofte brutale sjekkemetoder når det lir mot kveld, sier Hilde til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere