RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brystene hennes var bløte

Sist oppdatert:
- Men jeg var aldri i nærheten av trusen hennes, sa sextiltalt advokat (54) i Bergen Tingrett tirsdag.

(iBergen.no) Den vellykkede bergensadvokaten er tiltalt for misbruk av sin stilling etter at han angivelig forgrep seg på en klient på sitt kontor. Da rettssaken mot ham startet i Bergen tingrett tirsdag morgen erkjente han ikke straffskyld.

Les mer om fornærmedes forklaring her:- Han tok hånden ned i trusen min.

- Jeg kjente på det ene brystet fordi hun sa «kjenn selv», sa advokaten i retten tirsdag.

På advokatkontoret
Episoden hvor den tiltalte advokaten befølte brystet til sin klient (29) utspant seg på hans advokatkontor i fjor. Fornærmede hadde fått anbefalt advokaten av sin tante og oppsøkte han i forbindelse med en sak hun ville ta opp i forhold til en operasjon ved et kosmetisk- og plastisk kirurgisenter i Bergen.

Hun hadde tatt en fettsuging og var misfornøyd med resultatet. Tiltalte fortalte i retten at han hadde avtalt med sin klient at de skulle ta bilder av «bevisene» på magen. På kontoret hans ba han klienten sin om å ta av seg buksene.

- Hun gikk med en stram bukse og det var vanskelig å få sett noe resultat på bildene da, så jeg ba henne ta av seg buksen, forklarte tiltalte.

Han benektet imidlertid å ha vært borti trusen til sin klient. Hun fortalte at han befølt henne med en finger innenfor trusekanten.

- Jeg var aldri i nærheten av trusen hennes, men jeg befølte det ene brystet hennes fordi hun sa til meg at de (ved det kosmetisk- og plastisk kirurgisenteret journ.anm.) hadde anbefalt henne å ta en brystforstørrelse fordi brystene hennes var blitt så bløte, fortalte han.

Tiltaltes DNA
Politiet har funnet advokatens DNA på ett av brystene til kvinnen. Beviset, som skal stamme fra spytt, ble sikret på legevakten samme kveld som advokaten skal ha forgrepet seg på henne.

- Jeg var ikke i nærheten av brystet med munnen min. Men jeg, som mange andre, slikker på fingrene når jeg blar. Det kan være grunnen, sier han og viser med hendene hvordan han pleier å slikke på fingertuppene før han blar i et dokument.

Dommeren spurte den tiltalte advokaten om han hadde tatt bilder av klienter før:

- Nei, det har jeg ikke og det er kanskje noe av det dummeste jeg har gjort. Jeg kommer ikke til å gjøre det igjen, forklarte han.

Dommeren spurte videre om han hadde vært borti henne under fotograferingen.

- Nei, bare ved midjen slik som fotografer gjør for å snu personen litt, fortalte han.

Rettsforhandlingene ble avsluttet like før klokken 14.30 tirsdag, og fortsetter onsdag morgen.

Les flere nyheter på iBergen. no:Politiet leter etter denne mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere