RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde ikke være lov å kalle dette en fylkesvei

Foto: Andreas Larsen/Privat
Sist oppdatert:
Strekningen ser ut som en golfbane, men den har flere enn 18 hull.

Fylkesveg 52 mellom Sjursnes og Skarmunken i Troms er 8,7 kilometer lang. En smal sak å rekke på 10 minutter, sier du? Vel, Andreas Larsen erfarte noe helt annet, skriver Nordlys.

- Vi brukte 25 minutter på å kjøre strekningen, sier Larsen til Nordlys. Sammen med søstera si var han på kjøretur til hytta som faren har i området.

- Hull over hele veien
Strekningen mellom Sjursnes og Skarmunken, som for et utrent øye kan se ut som en forlengelse av golfbanen på Breivikeidet, har flere enn 18 hull.

- Man må jo svinge hele veien for å unngå hullene, så ikke bilen blir ødelagt. Det er hull over hele veien, fastslår Larsen, som har filmet en bit av strekningen for å vise fram elendigheten.

Se video nederst i artikkelen!

- Burde ikke være lov

- Det har vært sånn i masse år, forteller Larsen.

- Det er helt hull i hodet?

- Ja, for å si det mildt. Man kan ikke kjøre på den veien lenge uten å få problemer. Vi kom helskinnet tilbake til byen, men de som bor der ute må vel få problemer etter hvert hvis de skal kjøre der hver dag, mener Larsen.

- Synes du vegstandarden er holdbar?

- Nei, overhodet ikke. Det sier seg sjøl. Man mister nesten litt lysta til å kjøre der når man vet at man må gjennom et lappeteppe av en vei. At de kaller det en fylkesveg, det burde ikke være lov, avrunder Larsen.

Døm selv: her er videoen Andreas Larsen tok opp av fylkesveg 52. (Lydspor i bakgrunnen: «Something you forgot» med Lil' Wayne.)

Les flere saker fra Nordlys her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere