RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde rodd det i land

Sist oppdatert:
Kaptein Kristofer Hæstad etter overtidstapet i Drammen.

Se intervjuet med Hæstad her

Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad sendte Vålerenga i ledelsen for andre gang i kampen da han på herlig vis vippet ballen over Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey og pirket inn 2-1 før pause. Dessverre holdt det ikke inn for Vålerenga og til slutt jublet Godset for 3-2 på overtid.

- Vi taper på verst tenkelige måte. Vi har 2-1 på bortebane og burde være dyktige og kyniske nok til å klare å ri det i land, i alle fall å få med seg ett poeng. Det er selvfølgelig fryktelig surt at vi ikke klarer det, sier Hæstad til VIF TV etter kampen.

- Totalt sett taper vi kanskje fortjent mot et veldig bra hjemmelag men når vi først har skaffa oss en ledelse burde vi rodd det i land.

Neste kamp for Vålerenga er hjemme på Ullevaal stadion mot Viking tirsdag 10. april.

- Vi får ta lærdom av dette og legge denne kampen bak oss. Vi er veldig skuffa og deppa nå men vi får ikke gjort noe med resultatet uansett. Vi må bare se framover og har en veldig viktig kamp mot Viking i neste hjemmekamp og må bare sørge for å gjøre det vi kan for å ta tre poeng der, sier Hæstad.

Se intervjuet med Hæstad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere