RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde score i hver kamp

Sist oppdatert:
Marcus Pedersen etter to scoringer mot Fredrikstad.

Se intervjuet med Pedersen her

Vålerenga fikk en drømmestart mot Fredrikstad og Marcus Pedersen scoret to mål på to minutter da Vålerenga ledet 2-0 etter seks minutter.

- Det begynner å løsne litt nå. Nå er jeg der skal være så får håpe det bare blir bedre og bedre, sier Pedersen til VIF TV etter kampen.

Det var Mohammed Fellah som stod bak begge scoringene til Pedersen. Først da FFK-keeper Jon Knudsen måtte gi retur på et hardt innlegg, så på en bra pasning til 2-0.

- Vi har alltid hatt et bra samarbeid og i dag fikk vi se det. Så må vi bare få det enda bedre med Fellah også har vi Veigar også som kan være i den rollen. Det er sterkt bak meg så jeg burde greie å score mål i hver kamp, sier en offensiv spiss.

Med 3-0 til pause så det kjørt ut på Ullevaal men FFK kjempet seg inn i kampen igjen og gjorde det spennende på slutten.

- Vi får ta med oss det som skjer i 1. omgang og glemme 2. omgangen for det var helt på trynet så det gidder jeg ikke å snakke om, sier Pedersen med et smil.

Se intervjuet med Pedersen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere