RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Burde vært kriminelt

Sist oppdatert:
LO-topp er forbannet på Hydro-opsjonene.
Hydro-styrets vedtak om å dele ut 210 millioner kroner til 35 sjefer som følge av bortfall av en opsjonsordning, får LO-topp Per Østvold til å se rødt.

- En ting er moral. Men det som skjer nå, burde vært kriminelt. Her ranes et aksjeselskap for flere hundre millioner kroner, sier Transportarbeiderforbundets leder Per Østvold til Dagens Næringsliv.

Han etterlyser sterkt tilstedeværelse av statsminister Jens Stoltenberg, næringsminister Dag Andersen og partikollega og SVs partileder, finansminister Kristin Halvorsen.

- Hvor er toppene i regjeringen? Her står vi midt i den mest betente saken på lang tid. Hvordan kan de tillate at det skjer? Næringsministeren og statsministeren burde vært på banen med en gang og fjernet Reinås. Her er det begått ran av en statsbedrift. De må sparke Reinås og gjøre andre endringer i styret som er nødvendig, for at vi skal få et styre som skjønner at de ikke begår ran, sier Østvold til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere