RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Celina er helt fantastisk

Foto: VALERY HACHE (AFP)
Sist oppdatert:
Victoria Silvstedt skal til Norge for å besøke sin gode venninne Celina Midelfart.

(SIDE2:) Den tidligere Playboy-modellen, undertøysdesigneren og nå realitystjerne Victoria Silvstedt avslører overfor God kveld, Norge at hun har et nært vennskap til Celina Midelfart.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Felles venner
De to møtte hverandre gjennom en felles god venninne som bor i New York for flere år siden.

Nå har Celina invitert Victoria til Norge i privat sammenheng, forteller hun.

At Celina Midelfart har kjente venner i metropolen New York er ingen hemmelighet. Blant annet kjenner hun Donald Trump godt. Men hun og den svenske glamorøse modellen møtte hverandre første gang på ferie i Italia på Puff Daddys yacht.

- Topp jente
- Alle menn liker Celina, hun er litt av en konkurranse. Nei da, hun er en veldig flott jente. Helt topp, sier Silvstedt til God kveld.

Victoria Silvstedt har i en periode hatt flere roller på amerikansk film og i nyinnspillingen av de populære, britiske «Carry on»-filmene. Da Side2 møtte henne under filmfestivalen i Cannes for et par år siden, sa hun at hun gjerne ville satse mer på film. Hun har også en egen undertøyskolleksjon som hun beskriver som «mer komfortabel enn sexy».

LES VÅRT INTERVJU: En kveld med Silvstedt

Silvstedt var alpinist på det svenske landslaget da hun var tenåring før hun ble modell. Hun kom inn i glambransjen da hun akkurat ikke nådde opp i konkurransen om å bli Frøken Sverige.

For tiden kan norske TV-seere følge henne i hennes egen realityserie «My Perfect Life». Inntil for to år siden var Silvstedt gift med den amerikanske sportsjournalisten Chris Wragge. Paret var gift i åtte år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere