*Nettavisen* Nyheter.

- Clinton er utskrevet fra sykehus

Foto: NICHOLAS KAMM (Afp)

USAs utenriksminister Hillary Clinton er trolig utskrevet fra sykehuset der hun har fått behandling for blodpropp i hjernen.

03.01.13 15:31

New York (NTB-Reuters-AFP): Onsdag ettermiddag kom det flere motstridende opplysninger om at hun først var, og så ikke var, utskrevet.

Men en fotograf fra nyhetsbyrået Reuters sier han onsdag kveld norsk tid så utenriksministeren forlate Presbytarian-sykehuset i New York sammen med ektemannen Bill og datteren Chelsea.

En talskvinne for sykehuset nekter å kommentere saken og henviser til det amerikanske utenriksdepartementet.

Clinton ble innlagt søndag etter at undersøkelser viste at hun hadde en blodpropp i en åre mellom hjernen og kraniet. Hun har vært sykmeldt siden midten av desember, da hun falt og pådro seg en hjernerystelse. Blodproppen stammer trolig fra denne hjernerystelsen.

Clinton har kommet seg raskt, og ifølge hennes talskvinne Victoria Nuland har hun jobbet fra sykesengen den siste tiden på sykehuset.

– Hun har vært ganske aktiv og har snakket med flere i staben i utenriksdepartementet, lest dokumenter og så videre, opplyste Nuland tidligere onsdag.

Ifølge Nuland har Clinton også snakket på telefon med FNs spesialutsending til Syria, Lakhdar Brahimi og Qatars statsminister. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag