RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Cruise sprøere enn Jackson

Sist oppdatert:
MTVs tittere mener at Tom Cruises sofahopping hos Oprah Winfrey gjør ham langt sprøere enn Michael Jackson.

Tom Cruise tok helt av da han var hos Oprah Winfrey og skulle snakke om filmen «Klodenes kamp». Praten handlet i stedet mest om hans nå forlovede Katie Holmes, og Cruise var så forelsket at han ikke klarte å sitte stille.

Sofasliter
Under intervjuet tok han derfor til å hoppe opp og ned i Oprahs sofa mens han hoiet og ropte.

MTVs tittere mener dette opptrinnet, og flere etterpå, plasserer Tom Cruise et godt stykke foran Michael Jacksons sprø innfall.

I en uhøytidelig undersøkelse kommer episoden der Michael Jackson dingler sitt yngste barn utenfor et hotellvindu i Berlin som nummer to.

- Jeg synes virkelig...det gjør meg opprørt at noen vil trekke Toms kjærlighet i tvil, forsvarte regissør Steven Spielberg sin venn senere.

Påvirket Fawcett
Farrah Fawcett inntar tredjeplass etter sin opptreden hos David Letterman for et par år siden der damen opptrådde så forvirret og bortreist at det satte talkshowverten helt ut.

- Jeg bare latet som. Jeg er en sky person, sa Fawcett i etterkant av intervjuet i 1997.

Mariah og Whitney
Mariah Carey hadde det heller ikke lett da hun brøt sammen i talkshowet Total Request Live (TRL) på MTV. Etter den mildt sagt bisarre opptredenen der Carey stilte i et minimalt kostyme, ble hun lagt inn på sykehus fordi hun var utslitt. I forkant hadde hun ringt flere fans og lagt igjen beskjeder om hvor sliten hun var på diverse telefonsvarere.

Whitney Houston har heller ikke alltid presentert seg i et like godt lys. I et intervju med en kjent amerikansk talkshow-vert uttalte Whitney i 2002 at «crack er billig, ikke sant. Jeg tjener alt for mye til at jeg gidder å røyke crack. La oss få dette sementert en gang for alle. Crack er noe billig dritt».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere