RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Cæsar ga prinsen navn

Sist oppdatert:
Som en slag surrealistisk kommentar til Norges nye prins sendte TV 2 ut en gratulasjon fra «Hotel Cæsar» i dag.

(SIDE2:) Prins Sverre kom inn i Hotel Cæsar våren 2002, og ble raskt stormende forelsket i Georg Anker-Hansens datter Charlotte. De forsøkte å holde romansen skjult for offentligheten, men det tok ikke lang tid før pressen fikk snusen i forholdet. Det manglet ikke på kritiske røster, men kjærligheten viste seg å være så sterk at de to inngikk forlovelse et halvår senere. Dessverre ble forlovelsen brudt kort tid senere.

- Jeg har blitt bedt om å videreformidle nedenforstående gratulasjonstelegram fra Astrid Anker-Hansen, forklarer informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad til Side2.

«Prins Sverre i Hotel Cæsar

På vegne av Anker-Hansen-konsernet vil jeg uttrykke stor glede og begeistring for at det norske kongehus tilsynelatende har latt seg inspirere av Hotel Cæsar i valg av navn på vår nye prins.

Vår prins Sverre er en sympatisk, inkluderende og selvstendig prins - noe vi tror og håper at prins Sverre Magnus også vil bli når han vokser opp.

Tre ganger tre hurra for prins Sverre Magnus!

Ærbødig hilsen

Astrid Anker-Hansen »

En halv million seere

Fredag sendte TV 2 høstens siste program med «Hotel Cæsar». Den dramatiske avslutningen ble fulgt av 487.000 seere. Det er godt over snittet for høstens sesong som endte på 406.000 seere.

Denne uken starter et talkshow med Cæsar-stjernene. Tom Sterri er programleder og kommer tett på stjernene og deres personlige erfaringer som følge av Cæsar-rollene. Samtidig blir det vist klipp fra tabber som ikke er sendt på tv tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere