RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- C.S.I kalte oss for sexbesatt

C.S.I: Et ektepar fikk navnene sine skrevet inn i TV-serien og syntes ikke noe om at Grissom skulle gå dem nærmere i sømmene i deres fiktive liv.
C.S.I: Et ektepar fikk navnene sine skrevet inn i TV-serien og syntes ikke noe om at Grissom skulle gå dem nærmere i sømmene i deres fiktive liv. Foto: TVNorge
Et ektepar saksøker TV-serien «C.S.I.» for det de mener er en regelrett sexhevn.

(SIDE2:) Virkelighet og fantasi går i hop når ekteparet Scott og Melinda Tamkin saksøker produsenten av den svært så populære TV-serien «C.S.I».

Årsaken er at de to eiendomsmeglerne påstår at manusforfatter Sarah Goldfinger har skrevet dem inn i serien.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her

Oppkalte etter dem
I en episode må den nå forhenværende Grissom og hans rettsmedisinerkolleger forske på et ektepar som er besatt av sm-sex, porno og alkohol. Ifølge ekteparet Tamkin har Goldfinger oppkalt det fiktive ekteparet i serien etter dem.

Videre hevder Scott og Melinda Tamkin at Goldfinger forsøkte å kjøpe et hus av dem i 2005, men at de ikke klarte å bli enige. De oppfatter episoden som en ren hevnaksjon og sier at ryktet deres er ødelagt, skriver The Daily Mail.

Episoden det strides om er «Deep Fried and Minty Fresh» der en kvinne ved navn Melinda Tamkin blir funnet død og hennes ektemann, Scott, som er lånerådgiver, blir mistenkt.

Ble aldri sendt
Scott Tamkin sier i søksmålet at han først fant ut at han var lenket til TV-serien etter at han googlet sitt eget navn og fant det på en rekke fansider for TV-serien. Han kontaktet så TV-produsentene som sa seg enig i å gjøre om etternavnet fra Tamkin til Tucker.

Episoden som ble sendt i februar, hadde imidlertid lenge ligget ute med en forhåndsomtale og ekteparet sier at flere av deres kunder har lenket navnene fra omtalen til dem.

De hevder at dette har skadet eiendomsforretningen deres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere