*Nettavisen* Nyheter.

- Dådyrøyne og et nydelig ansikt

Foto: (TV 3/Triana Iglesias)

Men det var ikke nok for at «Top Model»-Bambie skulle få være med videre. Se alle modelljentenes bikinibilder her.

15.02.11 08:56

(SIDE2): I andre episode av realityserien «Top Model» ble de fjorten gjenværende modellfinalistene fløyet til Spania, nærmere bestemt Barcelona.

Se jentenes bikinibilder i bildekarusellen nederst i saken!

Her stod både poseringsleksjon med glamourmodell Triana Iglesias samt en gruppe-fotoshoot på tapetet, og som vanlig ble en av modelljentene sendt hjem.

- Jeg er ganske enig i at det var jeg som ble sendt hjem, for jeg gjorde det dårligst så det er bare rettferdig, sier Bambie Maria Bang Vaage til Side2.

Les også
Se Triana posere
- Tragikomisk at jeg røk ut
- Hun er ekstremt vakker

- Ikke god forklaring
Sammen med Charlotte- Louise Isachsen stod hun igjen som en av de to som gjorde det dårligst i den siste fotoshooten.

- Vi har ventet litt på at du skal klare å komme litt ut av skallet ditt, men vi er litt usikker på om du er moden for det enda, sa programleder Mona Grudt, før det ble klart at det var Bang Vaage som var den andre av finalistene som måtte reise hjem.

- Jeg synes ikke jeg fikk en god forklaring på hvorfor jeg måtte reise hjem, forklarer Bang Vaage, som til tross for det korte oppholdet ikke angrer på at hun meldte seg på realityserien.

- Det var kjempegøy, og en opplevelse i det seg selv. Alle var veldig hyggelige, både kamerafolk og jentene, legger hun til.

- Kjipt i starten
Hun hadde derimot håpet på at oppholdet skulle bli en del lengre, men hun forteller at hun kom fort over skuffelsen.

-Det var egentlig helt greit at jeg røk ut, men det var litt kjipt i starten. Jeg skulle gjerne vært der mye lengre, men sånn er det bare, innrømmer Haslum-jenta.

Under fotoshooten var det mange av modelljentene som fikk erfare at det å være modell ikke alltid er en dans på roser. Det varme klimaet i den spanske byen gjorde sitt for å slite ut de fjorten modelljentene, og flere hadde problemer med trange sko og mindre behagelige stillinger.

- Det ble ofte veldig lange dager, og det var litt slitsomt at vi ikke fikk vite så mye, men det var også poenget. Det ble mye venting, forklarer 17-åringen.

Hun fortsetter:

- Det var kjempemorsomt å være i Barcelona. Det veldig fint der, veldig varmt og deilig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

- Fått mye ros
Bang Vaage mener hun har lært mye av «Top Model»-erfaringen, og har også jobbet mer som modell etter at hun ble sendt hjem fra Barcelona.

- Jeg hadde gjort veldig lite før jeg ble med i «Top Model», men i ettertid så har jeg gjort mer. Jeg synes det er kjempegøy og jeg får jo mye ros, så det er noe jeg vil fortsette med litt til i alle fall, avslutter hun.

«Top Model» sendes på TV 3, mandager kl. 20:30.

SE BIKINIBILDENE TATT AV TRIANA IGLESIAS HER:

4078

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag