RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dagbladet er årets nedtur

Sist oppdatert:
Nyhetsredaktør i TV 2, Stål Talsnes, mener årets opptur er at Kampanje kåret TV 2 til valgkampens vinner. Samtidig mener han at Dagbladet er årets nedtur.

Tidligere i år ble Stål Talsnes nyhetsredaktør i TV 2. Når han får spørsmål om hva som har vært årets opptur, svarer han kontant:

- At Kampanje kåret TV 2 til valgkampens vinner og 21-sendingen på TV 2-Nyhetene har økt i høst! At morgensendingene våre nok en gang har knust all konkurranse, er også en skikkelig opptur, sier Talsnes til Kampanje.

TV 2-veteranen mener landets tredje største avis er ansvarlig for årets nedtur.

- Det er en stor nedtur at den tidligere hardslående nyhetsavisen Dagbladet så sjelden har hatt nyheter verdt å sitere og gå videre på.

- Hva tror du kan bli den største oppturen i 2006?

- All norsk fotball, pluss fotball-VM på TV 2! svarer nyhetsredaktøren. TV 2 og Telenor sikret seg rettighetene til norsk toppforball etter en dramatisk budrunde i juni. Prisen havnet på én milliard kroner og aktører som Modern Times Group, NRK og SBS måtte kaste inn håndkleet.

- Har du en kandidat til neste års nedturer?

- Kunnskapsminister Øystein Djupedal og kollegene hans blir trolig forsiktigere i uttalelsene sine, og dermed mister vi mye godt nyhetsstoff, avslutter Talsnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere