RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Damene skal kunne gå toppløse

Foto: Magne Turøy (Bergensavisen)
Sist oppdatert:
Massasjeinstituttet hadde bordellstempel. Nå omgjøres lokalene til tyrisk bad.

- Vi bygger et autentisk arabisk hammam, sier daglig leder i Le Hammam, Xavier Baron Bonarjee, til Bergensavisen.

Etter planen skal alt være klart til åpning innen to måneder i den vesle kjelleren i Nikolaikirkeallmenningen 1 E. Når tiden er inne, kan kunder nyte velværetilbud som dampbad, arabisk massasje og kroppsskrubb.

Toppløse
- Menn og kvinner vil ha hver sine åpningsdager. Kun badebukse er påbudt. Det er meningen at damene skal kunne gå toppløse, sier franskmannen.

I tillegg til tradisjonell hammam, vil Bonarjee også åpne for ulike aktiviteter.

- Det må ikke forveksles med spa. Dette er mye mer offentlig. Her skal en kunne ha fest med mat, underholdning, massasje og teambuilding. Det blir som et offentlig bad som kan bookes for ulike gruppeaktiviteter.

Ikke til hinder
Xavier er smertefullt klar over at lokalene tidligere tilhørte et massasjeinstitutt som fikk bordellstempel. Han velger å ta det med et smil.

- Forrige gang var det et massasjeinstitutt i hermetegn, nå blir det et ordentlig massasjeinstitutt, sier han spøkefullt og alvorlig på samme tid.

Franskmannen er egentlig yogainstruktør i European-Yoga Center, som holder til i Olav Kyrres gate. Ideen om å starte hammam fikk han fra hjemlandet.

- Hammam er ganske vanlig i Frankrike på grunn av alle nordafrikanerne i landet. Dessuten er det jo en form for latmanns-yoga, sier yogainstruktøren og ler.

Les flere saker hos Bergensavisen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere