RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dansk kvinne gjengvoldtatt i India

Sist oppdatert:
En dansk kvinne er utsatt for en gjengvoldtekt i den indiske hovedstaden New Delhi, ifølge politiet.

Den 51 år gamle kvinnen skal ha blitt voldtatt av en gruppe menn etter å ha gått seg bort og spurt om veien. Det melder NTB og AFP.

Lokale medier melder at kvinnen ble truet med kniv av en gruppe på mer enn seks menn på vei tilbake til hotellet sitt i et område som er populært blant ryggsekkturister.

- Hun hadde gått seg bort da hendelsen skjedde. Vi har identifisert de mistenkte og de er nå i avhør, sier en talsmann for politiet i den indiske hovedstaden.

Det har vært stor oppmerksomhet om gjengvoldtekter i India det siste året etter at en 23 år gammel kvinne døde etter en voldtekt på tampen av 2012. Flere steder i India ble det 29. desember markert at det var ett år siden 23-åringen døde.

Hendelsen skapte sterke reaksjoner i India, der vold og trakassering av kvinner er et problem. Det ble store protester og demonstrasjoner både i New Delhi og ellers i landet. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere