RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dårlig start, bra avslutning

Sist oppdatert:
Fredrik Stoor om Vålerenga-debuten.

Møt Fredrik Stoor på VIF TV

- Hverken jeg eller laget startet bra i dag. Førsteomgangen vår var veldig dårlig, men vi spilte oss opp etter pause, sier Fredrik Stoor til vif-fotball.no.

- Det er fint å få unna sesongdebuten, nå kan vi se fremover.

Forspillet til KFUMs første scoring skjedde på Stoors side. Slik beskriver han selv scoringen.

- Midtbanespilleren får gå lenge med ballen før han slår pasningen, jeg blir lokket litt ut av posisjon før pasningen kommer i bakrommet. Jeg rekker ikke tilbake og KFUM-spilleren får slått et innlegg som det blir mål på. Jeg hadde håpet på en bedre start, men slik skjer og det bra det skjer nå og ikke senere.

Vålerenga har fått mye skryt for måten laget spiller på, men spillestilen er utfordrende og nye spillere trenger gjerne litt tid før system og relasjoner sitter.

- I førsteomgang følte jeg meg ikke helt komfortabel. Det var mye nytt å forholde seg til og mye jeg ikke hadde gjort tidligere. Etter pause føltes det mye bedre. Jeg tror alt blir bedre når jeg kommer inn i måten å spille på.

Møt Fredrik Stoor på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere