*Nettavisen* Nyheter.

- David er sexy

Foto: James Whatling / Splash News (James Whatling / Splash News)

Det spørs om ikke Megan Fox må passe seg for Victoria...

(SIDE2): Verdens vakreste kvinne (hun er i hvert fall kåret til det flere ganger) - Megan Fox - har avslørt hvem hun synes er sexy - av britiske menn.

Les saken: - Jeg er det du kan kalle singel

- Men han er gift
Under en pressekonferanse i forbindelse med promoteringen av den nye Transformersfilmen, ble den unge skuespilleren nemlig spurt om hvilken britisk mann hun kunne tenke seg.

- Vel, David Beckham, men han er jo gift, og dermed ikke aktuell, svarte 23-årige Fox. Og med tanke på Beckhams siste reklamekampanje for Armani, kan man vel ikke anklage henne for å velge nettopp ham.

Les saken: Beckham i undertøyet

Fantastiske makeupartister
Hun avslørte også at hun er komfortabel med å bli kalt et sexsymbol, i motsetning til de fleste andre skuespilleren, men at hun er sjenert i forhold til utseendet sitt.

- Jeg vil selv si at jeg er gjennomsnittlig. Jeg tror alle er gjennomsnittlige, (men) man kommer inn i denne bransjen og man har fantastiske frisører og makeupartister som får deg til å se ut slik vi noen ganger gjør.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Dermed er det tydelig at kjendisdamene fortsatt lar seg bergta av de atletiske mannfolka.

Fotball + kjendisdamer
Beckham har sin Spice-Girls-kone Victoria, mens det tidligere denne uken ble kjent at Paris Hilton har lagt sin elsk på fotballspiller Cristiano Ronaldo. De to ble sett sammen da de festet og tilbrakte alenetid i Los Angeles, og i etterkant har Paris sagt hun gjerne flytter til Madrid - for at de to kan bli det nye Becks. med andre ord, ta over David og Victorias rolle som det absolutt fremste av kjendispar.

Les saken: Paris + Ronaldo?

Om Paris kommer langt i å virkeliggjøre den fantasien, gjenstår å se - ikke bare fordi hun selv har en tendens til å hoppe fra det ene til det andre, men også fordi Ronaldos mor har bedt sønnen holde seg unna sosietetsprinsessen.

Les saken: Ronaldos mor: - Dropp Paris

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.