RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Død mann sentral i portugisisk Maddie-etterforskning

Lisboa (NTB-AFP): Portugisisk politi skal være svært interessert i spor knyttet til en mann som var ansatt ved hotellet der den britiske jenta Madeleine McCann bodde da hun forsvant i 2007. Mannen er nå død.

Ifølge portugisiske medier har politiet avhørt mannens enke. Hun skal ha sagt at hennes mann aldri ville ha vært i stand til å skade et barn, og at hun vil finne en god advokat til å forsvare den avdøde ektemannens ære.

Mannen var opprinnelig fra Cap Verde og døde i 2009, 40 år gammel. Han arbeidet i en restaurant ved strandhotellet Praia da Luz på Algarvekysten, men ble sparket kort til før Madeleine forsvant. Årsaken til oppsigelsen skal ha vært forsøk på tyveri.

Politiet vil verken bekrefte eller avkrefte at de har fattet interesse for mannen.

Portugisisk politi gjenåpnet etterforskningen av forsvinningssaken 24. oktober fordi det skal ha dukket opp «nye elementer».

Ifølge avisen Correio de Manha skal politiet ha blitt interessert i mannen etter at de hadde analysert signaler fra mobiltelefoner. De viser at mannen var i nærheten av ferieleiligheten der Madeleine lå og sov samme kveld som den knapt fire år gamle jenta forsvant i mai 2007. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere