RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De beste gikk til finalen

Sist oppdatert:
Han har OL-bronse. Fredag tangerte Dag Otto Lauritzen karrierebeste i «Skal vi danse».

- Jeg er ingen danseløve, men jeg er stolt over å ha kommet så langt, sa Dag Otto Lauritzen etter at finaleplassen i «Skal vi danse» glapp fredag kveld.

Mandag kl 10.30 møter du Dag Otto og Gyda i nettreff på tv2.no.
Send inn spørsmål nå

Eks-syklisten, med bronse fra OL i Los Angeles i 1984, innkasserte en ny pallplassering med deltakelsen i TV 2s dansekonkurranse.

- En ny bronse passer bra. Og denne henger svært høyt, sier Dag Otto, som flere ganger i programmet uttrykte sin takknemlighet overfor alle som har støttet ham.

Se video av Dag Otto og Gydas siste dans på parketten
(artikkelen fortsetter under videovinduet)

197630

Satt ut av nerver

- Jeg har kommet hit takket være Gyda og publikum, som har stemt meg fram, sa Grimstad-mannen, som var litt irritert over at nervene spilte ham et puss, også denne gangen.

- Jeg har dessverre ikke alltid vært best når det gjelder, men det var uansett de to beste som gikk videre.

I bunnen av artikkelen ser du de spektakulære bildene fra semifinalen.

Dag Otto og Gyda har ligget et godt stykke bak kveldens konkurrenter i alle rundene av konkurransen, og det var ingen overraskelse at paret måtte ta til takke med tredjeplass. Gyda Svela-Thorsen var da heller ikke skuffet.

Danseren, som deltar i TV 2s dansekonkkurranse for tredje år på rad, kom lenger i årets konkurranse enn i de to foregående forsøkene tilsammen.

- Jeg er kjempefornøyd. Det har vært så gøy, og jeg er stolt av Dag Otto, som nesten alltid har gjort som jeg har sagt.

Les også: - «Skal vi danse» er ikke for pyser

- En vaggende Donald Duck

Med 32 poeng for jiven, satte Dag Otto og Gyda strek for deltakelsen i «Skal vi danse» med en solid personlig poengrekord.

- Du startet som en vaggende Donald Duck. Deretter fikk vi rettet opp en syklists deformerte overkropp. Dette var en kjempegod jive, mente dommer Tor Fløysvik etter at Dag Otto og Gyda satte standarden i programmet med feiende flott «Grease»-stemning.

Med 29 poeng for andredansen, rumba, oppnådde paret totalt 61 poeng. Det var imidlertid et godt stykke bak Mona Grudt og Tshawe Baqua, som igjen sanket 10-ere for sine danser. Sammen med sine respektive partnere Glen Jørgen Sandaker og Maria Sandvik, jublet Mona og Tshawe for plass i finalen, som etter fredagens solide forestilling er fullstendig åpen.

- Bukker og bøyer meg i støvet

- En jive på sølvfat. Her fikk vi i bøtter og spann, alt var synkronisert. En j....g god jive, utbrøt Tor Fløysvik, mens dommer Christer Tornell både bukket og bøyde seg i støvet for Mona og Glen Jørgens jive, som ble belønnet med fire strake tiere.

Her er dommernes poeng (sammenlagt etter to danser):

Mona og Glen Jørgen: 78 poeng

Tshawe og Maria: 77 poeng

Dag Otto og Gyda: 61 poeng

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere