*Nettavisen* Nyheter.

- De gir blanke faen

Foto: (TV3)

Lene Sortevik er rasende på alliansevenninnene.

02.04.09 15:42

(SIDE2:) Som nok en sjokkvri kom utstemte Nanna tilbake i tirsdagens episode av «Paradise Hotel» og dermed begynte hele alliansen å rakne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den nokså løse alliansen har tidligere bestått av Iris, Lene, Nanna, Petter, Øystein, Kevin, Mats og Petter, men i forrige uke ble både Mats og Nanna sendt hjem.

I tillegg trakk Kevin seg fra gruppa etter at Iris og Øystein hadde anklaget ham for ikke å ha gjort nok for å redde Nanna.

Les mer: Lene og Iris raser mot Kevin

Etter Kevins «svik» bestemte Iris og Lene seg for å sette hardt mot hardt, og sementerte en deal der Iris skulle velge Øystein og Lene skulle velge Petter.

Lene bor fortiden med nyankomne Alexander, som ingen riktig vet hvor stiller seg i forhold til all alliansebyggingen inne på hotellet.

Forbannet
Men etter at Nanna kom tilbake på hotellet ble nye planer lagt, der Nanna skulle stille seg bak Petter, mens Lene fikk ta sjansen bak Alexander. Lene er mildt sagt forbannet over det hun opplever som total overkjøring fra venninnene sine.

- I dag begynte jeg faktisk å få tvil om den gruppa vi har hatt, som er meg, Iris, Nanna, Petter og Øystein. Jeg har sagt at jeg ennå ikke er helt sikker på hva Alexander vil velge, men da Nanna kom inn igjen er det plutselig bestemt at hun skal gå til Petter, Iris til Øystein og at jeg bare må prøve å legge inn alle kortene mine hos Alexander for å prøve å holde på ham, sier hun.

Kjempekrangel
- Jeg har overhodet ikke noe jeg skulle ha sagt. Det er bare blitt bestemt, og slik skal det gjøres. Det synes jeg ikke var fair, og da begynner du å tvile på intensjonene til visse mennesker her inne, forteller hun.

Det hele utviklet seg til en kjempekrangel som virkelig slår sprekker i fundamentet til jentetrioens allianse.

Lene er ikke den eneste som ikke er så fornøyd med at Nanna er tilbake.

- Jeg er ikke glad for å ha Nanna her. Hun er ikke seg selv. Er det en person som er manipulerende så det holder, så er det Nanna, klaget Noor da hun fikk vite hvem den «nye» gjesten var.

Flørtet med «alle»
En annen som har påkalt seg jentenes vrede er Negar. Negar er for tiden på solorommet, og må gjøre sitt aller beste for å finne seg en partner til torsdagens parseremoni. I mandagens episode flørtet hun like gjerne vilt med alle guttene på hotellet, noe som fikk det til å koke over for de andre jentene.

- Jeg har fått Negar så langt opp i halsen. Det blir så gjennomskuelig når hun skal flørte med alle guttene, raser Lene.

- Hun var veldig frampå når det kom til alle guttene. Det var ikke en spesifikk gutt hun prøvde seg på, det var absolutt alle. Det synes vi jentene her på hotellet var helt uakseptabelt og veldig drøyt, sier Noor.

Mye grining
Negar prøvde seg til og med på Rune, Idas eks. Og da Ida neste morgen fikk vite at de to hadde vært alene på et rom, brøt helvete løs.

Ida kastet Rune ut fra rommet, Rune sprang rundt og forlangte å få vite hvem som hadde «spredt løgner», mens Ida satt å hulket på rommet sitt i armkroken til Nanna.

Negar ble så påvirket av hendelsene at da hun fikk en brev brøt hun også ut i gråt, og måtte bruke en kvarter på å hente seg såpass inn at hun klarte å lese det høyt for resten av folket.

Brevet på sin side var et helt vanlig brev om at alle måtte møte på terrassen, der Negar skulle få en mulighet til å finne ut hvor hun sto i forhold til de andre gjestene.

Det var på terrassen at Nannas tilbakekomst ble avslørt, og guttene fikk valget om de ville bytte ut Negar med Nanna, eller beholde begge to. Med tre mot to stemmer, fikk begge lov å bli, noe som betyr at to jenter vil ryke ut ved neste parseremoni.

- Ikke lengre medfølelse
Også denne nyheten møtte Negar med mer skriking.

- Jeg vet egentlig ikke hva Negar har prøvd å oppnå med den grininga. Jeg har egentlig hatt medfølelse for henne i hele dag, helt til jeg fant ut hva hun egentlig holdt på en i går når jeg hadde lagt meg. Og da stoppet egentlig den medfølelsen litt for å si det sånn, forteller Ida.

Dermed virker det som om Negars fremtid på hotellet ville vært ekstremt usikker om det hadde vært opp til de andre jentene, men det er altså guttene som bestemmer hvem som får bli og hvem som må gå.

Se «Paradise Hotel» på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.