*Nettavisen* Nyheter.

- De har levert toppresultater

Foto: Jarle Fredagsvik (www.procycling.no)

Men Morten Hegreberg savner allikevel pallplassene.

Sven Erik Bystrøms seier i U23-klassikeren Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt er det kontinentallaget Team ØsterHus-Ridley har å vise til av resultater denne våren.

- Jeg er fornøyd. Det er klart at vi har litt å hente, men de resultatene vi har kjørt med dette unge mannskapet er jeg godt fornøyd med. De har jo levert toppresultater i nesten hver ritt, i hvert fall forsøkt å gjøre noe. Det har også godt litt på omgang. De har hatt forskjellig formutvikling og alle har prestert, uttaler sportsdirektør Morten Hegreberg til procycling.no.

Laget som er basert i Rogaland har preget det norske landslaget denne sesongen, med fire av seks mann på laget som hevdet seg blant de beste sykkeltalentene i verden i Flandern rundt, La Côte Picardie og ZLM Tour.

Filip Eidsheim var det norske lagets bestemann i Flandern og ZLM, med fjerdeplassen i ZLM Tour som beste resultat. Alle fire hjalp i tillegg Vegard Breen til seier i La Côte Picardie.

Hegreberg mener laget burde være på pallen i flere av rittene de har kjørt. Flere fjerde- og femteplasser i store ritt vitner om litt stang ut for ØsterHus.

- Vi skulle jo hatt noen pallplasser til og vi har vært nære på. Det er i sluttfasen vi har vært uheldige sånn sett. Det er også ritt hvor vi ikke har forventet topplasseringer, men likevel har prestert, forteller sportssjefen.

- De har bevist at de kan og vil. Vi har fått frem mesteparten av laget, det synes jeg er bra og interessant. De vet at med enda mer samkjøring og vinnervilje kommer det nok enda mer resultater fra denne gjengen, fortsetter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.